Stap voor stap

Greet Cami


Greet Cami


Ik studeerde in 2005 af aan de Arteveldehogeschool te Gent als professionele bachelor in de logopedie. Sinds december van hetzelfde jaar ben ik actief als zelfstandige logopediste. Ik werk voornamelijk met schoolkinderen (van 3 jaar tot 19 jaar). Mijn interesse alsook mijn specialisatie ligt in het domein van spraak-, taal- en leerstoornissen. In 2007 volgde ik het Postgraduaat Leerstoornissen aan de Lessius Hogeschool te Antwerpen. Door het uitgebreide vakgebied en de omgang met kinderen, vind ik mijn werk boeiend, afwisselend en uitdagend.

Naast mijn werk als logopediste werk ik voltijds op een school, waar ik deel uitmaak van het zorgteam. Mijn job bestaat eruit de leerkrachten te ondersteunen bij het remediëren en differentiëren van kinderen.

Ook in mijn vrije tijd zoek ik naar initiatieven die in deze lijn liggen. Zo neem ik sinds 2013 deel aan projecten als ‘Zomerschool’ in Brussel en ‘Taalbubbels’ in Aalst als vrijwillige begeleider. Deze projecten werden opgestart met als doel anderstalige nieuwkomers de Nederlandse taal spelenderwijs aan te leren.

Ik breng graag tijd door met mijn familie en vrienden. Daarnaast hou ik van een goed boek, muziek, gezelschapsspelletjes en heel af en toe van gezellig niets doen.